fixmyairandheat.com

Étterem

Értékelés:
(6 szavazat)
Étterem - 4.2 out of 5 based on 6 votes

A Strand Étterem már több,mint 20 éves múltra tekint vissza és évről évre magas színvonalon szolgálja ki a vendégek folyamatosan megújuló igényeit.

Az 1993-ban nyílt vendéglátó egység nevét a közvetlen szomszédságában található Városi Strandfürdőről kapta. A Strand Étterem a város és a környék egyik legkedveltebb étterme, ahol több évtizedes tapasztalat, rugalmasság, kedvező árak, kedves és figyelmes személyzet várja az idelátogató és kulináris élményeket kereső Vendégeket.

Az évek során házunk folyamatosan bővült, 2005 júliusában az étteremhez szorosan kapcsolódva megnyílt a Hotel Lukács*** Superior, így a komplexum napjainkra már több stílusú-és férőhelyű különteremmel rendelkezik, ahol széles választékú magyaros és nemzetközi étlappal, híresebbnél híresebb borkülönlegességekkel, kiválóbbnál kiválóbb ínyencségekkel kedveskedünk a gasztronómia szerelmeseinek az év minden napján. Nyári időszakban az étteremhez egy rendkívül kellemes atmoszférájú reggeliző és kávézó terasz tartozik, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a strandfürdőre. Nem feledkezünk meg a csöppségek szórakozásáról sem, bababarát éttermünkben építőkockákkal, színezőkkel és további játékokkal felszerelt gyermeksarok található, továbbá etetőszék, baba tévé, gyerek biztos konnektorok, áprilistól-szeptemberig szabadtéri játszótér, asztali tenisz – és csocsóasztal várja a kicsiket.
Barátságos hangulatú éttermünk repertoárja széleskörű, akár legyen szó családi-, baráti- vagy céges összejövetelről,  esküvőről, keresztelőről, konferenciáról, csapatépítő tréningről, keresve sem találhatna tökéletesebb helyszínt a Strand Étteremnél, illetve a Hotel Lukács*** Superiornál.

Célunk, hogy vendégeink fantasztikus élményekkel gazdagodjanak és öregbítsék hírnevünket, hisz az Ön elégedettsége a mi örömünk!

Legyen Ön is a Vendégünk!

Strand Étterem nyitva tartása:
H-Cs.: 07:00 – 23:00
P-Szo.: 07:00 – 24:00
Vas.: 07:00 – 22:00

kinalat

Telefonszám:

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:

+36 48 / 510 - 570, +36 30 / 548 - 2658

 

Fax : +36 48 / 510 - 571